MIKÄ ON LENZING™ ECOVERO™ VISKOOSI?

LENZING™ ECOVERO™ -viskoosi on johdettu sertifioiduista puulähteistä käyttämällä ympäristöystävällistä tuotantoprosessia, joka tuottaa jopa 50 % pienemmät päästöt ja vesivaikutuksen verrattuna tavalliseen viskoosiin. Lenzing-viskoosilla on tunnustettu EU-ympäristömerkki, koska sen ympäristövaikutukset ovat huomattavasti pienemmät koko sen elinkaaren aikana.

PESU

Pesemällä eko-viskoosi vaatteesi nurinpäin väljässä vedessä, säästät vaatteen pintaa kulumiselta ja pesurypyiltä. Suosittelemme joko käsin pesua tai 30 asteen hellää konepesua. Voit käyttää myös pesupussia herkille ekoviskoosivaatteillesi. Emme suosittele liottamista.

UNOHDA HUUHTELUAINE

Vältäthän huuhteluaineen käyttöä, koska se voi heikentää kangasta. Muotoile vaate varovasti kosteana oikeaan kokoonsa ja ripusta se kuivumaan. Voit myös vaihtoehtoisesti kuivata ekoviskoosivaatteet tasolla.

SILITYS

Eko-viskoosi voi tuntua jäykältä pesun jälkeen, mutta se pehmenee kuivuessaan ja silittäessä/höyryttäessä. Eko-viskoosivaatteita kannattaa silittää kostean liinan läpi. Silittäminen/höyryttäminen auttaa saavuttamaan vaatteen alkuperäisen muodon ja kankaan pehmeän tunteen.

SÄILYTYS

Ekoviskoosivaatteita kannattaa säilyttää ilmavasti henkarissa.

 

Lisätietoa eri materiaalien huollosta