Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Kampanjoiden ja alennusmyyntien aikana toimituksissa saattaa ilmetä viivästyksiä. Saat sähköpostiisi ilmoituksen ja seurantakoodin, kun tilauksesi on lähetetty.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikkiin Suomen sisäisiin yli 200€ tilauksiin. Toimitusmaksu lisätään kaikkiin alle 200€ tilauksiin ja se vaihtelee kohdemaasta riippuen.

Suomeen toimitettaviin tilauksiin voit valita kassalla seuraavista vaihtoehdoista:

Matkahuolto Lähellä-paketti 6,90€

Toimitusaika 1-5 työpäivää lähetyksestä. Tilaus toimitetaan kassalla valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen. Saat ilmoituksen tekstiviestitse, kun paketti on noudettavissa. Säilytysaika toimipisteessä 7 vrk.

Posti paketti 7,50€

Toimitusaika 1-5 työpäivää lähetyksestä. Tilaus toimitetaan kassalla valitsemaasi noutopisteeseen (pakettiautomaattiin tai toimipisteeseen). Saat ilmoituksen tekstiviestitse, kun paketti on noudettavissa. Säilytysaika toimipisteessä 7 vrk.

Posti kotipaketti 10€

Toimitusaika 1-3 työpäivää lähetyksestä. Tilaus toimitetaan vastaanottajan ovelle. Posti on yhteydessä tilaajaan tekstiviestillä ja tilaaja voi valita toimitukselle 2-4 tunnin aikaikkunan. 

 Kansainväliset toimitukset:

  • GLS Euro Business Parcel 10€: Ruotsi & Tanska 
  • GLS Euro Business Parcel 13€: Itävalta, Kroatia, Belgia, Bulgaria, Tsekki, Viro, Saksa, Unkari, Latvia, Liettua, Luxenburg, Alankomaat, Puola, Slovakia, Slovenia, Sveitsi, Ranska, Irlanti, Italia
  • DHL Express Worldwide 20€: Albaania, Andorra, Färsaaret, Gibraltar, Guernsey, Islanti, Mansaari, Liechtenstein, Monaco, Montenegro, Norja, San Marino, Serbia, Turkki, Jersey, Pohjois-Makedonia, Kreikka, Kypros, Portugali, Espanja, Iso-Brittania, Austraalia, Hong Kong, Japani, Uusi-Seelanti, Singapore, Etelä-Korea, Kanada, Yhdysvallat ja Kiina 

(Toimitushinnat päivitetty 6.7.2023)

Huomioithan, että ylimääräisiä veroja-, tullimaksuja- tai muita maksuja saatetaan periä kohdemaasta riippuen. Mahdolliset tullit verot ja muut maksut kuuluvat tilaajalle, eivätkä ne sisälly yllä mainittuihin hintoihin

Mietitkö tilaamista maahan, jota ei löydy listalta? Ota meihin yhteyttä ja kerromme tarkemmin toimituksista info@rh-studio.fi. 

Noutamaton paketti

On asiakkaan velvollisuus huolehtia, että paketti noudetaan ajallaan noutopisteestä. Noutamatta jätetty paketti palautuu meille, ja tilauksesta tehdään hyvitys alkuperäiselle maksutavalle. Paketin noutamatta jättäminen ei ole sama kuin tuotteen palautus ja veloitamme 10€ käsittelykulun noutamatta jääneestä tilauksesta.