TOIMITUS

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Kampanjoiden ja alennusmyyntien aikana toimituksissa saattaa ilmetä viivästyksiä. Saat sähköpostiisi ilmoituksen ja seurantakoodin, kun tilauksesi on lähetetty.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikkiin Suomen sisäisiin yli 200€ tilauksiin. Toimitusmaksu lisätään kaikkiin alle 200€ tilauksiin ja se vaihtelee kohdemaasta riippuen.

Suomeen toimitettaviin tilauksiin voit valita kassalla seuraavista vaihtoehdoista:

DB Schenker 6,50€

Toimitusaika 1-5 työpäivää lähetyksestä. Tilaus toimitetaan kassalla valitsemaasi noutopisteeseen (pakettiautomaattiin tai toimipisteeseen). Saat ilmoituksen tekstiviestitse, kun paketti on noudettavissa. Säilytysaika toimipisteessä 7 vrk.

Posti paketti 6,90€

Toimitusaika 1-5 työpäivää lähetyksestä. Tilaus toimitetaan kassalla valitsemaasi noutopisteeseen (pakettiautomaattiin tai toimipisteeseen). Saat ilmoituksen tekstiviestitse, kun paketti on noudettavissa. Säilytysaika toimipisteessä 7 vrk.

Posti kotipaketti 10€

Toimitusaika 1-3 työpäivää lähetyksestä. Tilaus toimitetaan vastaanottajan ovelle. Posti on yhteydessä tilaajaan tekstiviestillä ja tilaaja voi valita toimitukselle 2-4 tunnin aikaikkunan. 

Nouto R/H Shopilta (Laivurinkatu 39 C, 00150 Helsinki) 0€

Myymälän suppeista aukioloajoista johtuen olemme poistaneet Nouto R/H Shopilta toimitustavan verkkokaupastamme 24.5.2023 alkaen. Aiemmat nouto tilaukset voi noutaa normaalisti R/H Shopin aukioloaikojen puitteissa. 

Tilauksen käsittely aika 1-2 työpäivää. Valitsemalla toimitustavaksi noudon R/H Shopilta voit hakea tilauksesi myymälästämme keskiviikosta- perjantaihin kello 11.00-17.00. Kun nouto on valmis, saat erillisen noutoilmoituksen sähköpostiisi. Ilmoituspäivästä lähtien sinulla on 14 päivää aikaa noutaa tilauksesi.

Toimituskulut muihin maihin:

  • Ruotsi & Tanska 10€
  • Viro, Latvia & Liettua 10€
  • Muut EU-maat 20€
  • Muu Eurooppa 30€
  • Muu maailma 40€

Käytämme Postia tai UPS:ää kansavainvälisten tilausten toimituksiin.

(Toimitushinnat päivitetty 31.01.2023)

Huomioithan, että ylimääräisiä veroja-, tullimaksuja- tai muita maksuja saatetaan periä kohdemaasta riippuen. Mahdolliset tullit verot ja muut maksut kuuluvat tilaajalle, eivätkä ne sisälly yllä mainittuihin hintoihin

NOUTAMATON PAKETTI

On asiakkaan velvollisuus huolehtia, että paketti noudetaan ajallaan noutopisteestä. Noutamatta jätetty paketti palautuu meille, ja tilauksesta tehdään hyvitys alkuperäiselle maksutavalle. Paketin noutamatta jättäminen ei ole sama kuin tuotteen palautus ja veloitamme 10€ käsittelykulun noutamatta jääneestä tilauksesta.