mallisto täynnä värejä, elämää ja uusia alkuja.

R/H ss23 disco garden

Talvi taittuu kevääksi ja kevät muotoutuu kesäksi. On uuden ajan aika.

Luonto alkaa heräilemään horroksestaan ja herkät nuput kaivautuvat esiin kukkapenkin kylmästä maasta. 

Puutarhajuhlissa soi Princen Purple Rain -kappale tuoden lupauksen pian saapuvasta kesästä ja tulevista ikimuistoisista hetkistä. On aika tanssia paljain jaloin kesäsateessa, nauttia ympärillä hymyilevistä ystävistä ja heiluttaa talven kylmyys harteilta. Liike tuo iloa ja luo vapauden, irtipäästämisen tunteen. 

Suljen silmät ja tallennan nämä hetket sydämeeni, enkä unohda niitä koskaan. 

Elämä on tässä ja nyt.

TUTUSTU MALLISTOON

Kutsumme sinut juhlimaan kevyin askelin R/H SS23 Disco Garden -malliston maailmaan missä hehkuu värien tanssi, juhlitaan elämää ja lähdetään seikkailuun uuden, positiivisen energian ympäröiminä.

Mallisto koostuu kolmesta osasta, joista ensimmäisenä julkaistaan Forget Me Not & Purple Rain -jacquard kankaista suunnitellut uudet mekkomallit tuttuja klassikoita unohtamatta ja mielessä kesän tulevat kohokohdat. 

TARINA KUOSIEN TAKANA

Forge Me Not

Forget Me Not -kukka (Suom. Lemmikki) symboloi rakkautta ja kunnioitusta. Kun annat jollekulle nämä pienet suloiset kukat, se on lupaus, että muistat heidät aina ja pidät heidät ajatuksissasi. R/H:n Metallinhohtoiset pienet Lemmikit ovat myös lupaus juhlista, ikimuistoisista hetkistä tärkeiden ihmisten kanssa. Ranskassa kudottu laadukas Forget Me Not-kangas on juhlava laventelin ja taivaansinisen sävyinen Jacquard-kangas, joka kääntää takuulla päitä.

Purple Rain

Purple Rain-kangas on hehkuvinen väreineen lupaus saapuvasta kesästä. Lisääntyvä valo maalaa suurella siveltimellä eri sävyjä taivaalle, kuin suurelle kankaalle. Kankaalla valuvat herkulliset värit ovat kuin kesän ensimmäisistä sulavista jäätelöistä. Ranskassa kudottu laadukas jacquard-kangas on kuin herkkä pastellinsävyinen maalaus yksityiskohtineen. 

Lue liaää Jacquard-kankaista

tutustu mallistoon