PALAUTUS- JA VAIHTO-OIKEUS SUOMESSA (PÄIVITETTY 28.3.2023)

FLASH SALE - kampanjan tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit vaihtaa tuotteen toiseen tuotteeseen, tai lahjakorttiin 14pv sisällä. 

Sinulla on oikeus palauttaa tilauksesi ilmoittamalle siitä meille viimeistään 14 päivän sisällä siitä päivästä, kun olet vastaanottanut tilaamasi tuotteet. Peruuttamisilmoitus tulee tehdä selkeästi esimerkiksi palautettavan tavaran mukana toimittamallasI kirjallisella palautuslomakkeella tai sähköpostitse.

Vain tuotteet, jotka ovat uusia ja käyttämättömiä tai viallisia, voidaan palauttaa. Voit joko vaihtaa tuotteen tai saada rahat takaisin palautetusta tuotteesta.

Asiakas on vastuussa palautuksesta, kunnes tuotteet on palautettu myyjälle (tässä tapauksessa R/H Studio) tai hän voi osoittaa, että ne on palautettu, eli palautuskuitilla. 

KUINKA PALAUTAN TILAUKSENI?

  1. Täytä huolellisesti palautuslomake, jonka sait tilauksesi mukana ja sujauta se mukaan lähetykseen palautettavien tuotteiden kanssa. 
  2. Pakkaa tuotteet alkuperäiseen tai vaihtoehtoiseen pakkaukseen ja liitä etukäteen maksettu ja osoitettu palautustarra paketin päälle.
  3. Vie paketti palautustarran mukaisesti lähimpään Postin tai DB Schenkerin toimipisteeseen

Jos sinulla ei ole etukäteen maksettua ja osoitettua palautustarraa tallella, voit palauttaa tilauksesi ilman palautustarraa Postitse. Kerrothan Postin toimipisteen työntekijälle haluavasi palauttaa paketin asiakaspalautuksena.

Palautus tulee osoittaa Hernesniemi-Riiheläinen Oy:lle käyttäen sopimustunnustamme 635538 ja palautusosoitettamme: Laivurinkatu 39 C, 00150 Helsinki.

Palautuksen käsittely

Pääsääntöisesti palautukset saapuvat meille 3-7 arkipäivässä. Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, se käsitellään yleensä viikon sisällä palautuksen saapumisesta. Kun palautus on hyväksytty, hyvitys tehdään sen maksutavan kautta, jota käytit tilaustasi tehdessä. Saat sähköpostiviestin, kun palautus on käsitelty. Perimme palautuksesta ja käsittelystä aiheutuvia kustannuksia 7€ / tilaus. Kulut pidätetään tilauksen palautettavasta summasta.

Noutamaton lähetys

Paketin noutamatta jättäminen ei ole tuotepalautus. Kaikista noutamattomista paketeista veloitamme 10€ käsittelykulun. Kulut pidätetään tilauksen palautettavasta summasta.

Palautuslomaketta ei ole tai tiedot palautuslomakkeella ovat puutteelliset

Jos vastaanotamme palautuksen, jonka mukana ei ole lähetetty palautuslomaketta tai palautuslomakeelle ei ole täytetty kaikkia tietoja, emme voi käsitellä palautusta. Jos paketistasi puuttuu palautuslomake voit lähettää palautustilauksen tiedot meille myös sähköpostitse tai tulostaa palautuslomakkeen tästä.

Jos lähetit palautuksesi meille vajailla tiedoilla tai ilman palautuslomaketta, lähetä lisätiedot palaustasi koskien sekä kuvaus palautuksen sisällöstä sähköpostitse osoitteeseen: info@rh-studio.fi

PALAUTUKSET R/H SHOP (PÄIVITETTY 28.03.2023)

Voit myös palauttaa verkkokauppa tilauksesi myös R/H Shopille (Laivurinkatu 39 C, 00150 Helsinki) sen aukioloaikoina ti-pe klo 11.00-17.00. Täytä palautuslomake yhteystiedoillasi ja kerro palautuksen syy ja palauta tuotteet ja palautuslomake R/H Shopille.

Huomaa, että R/H Shopille tehdyt verkkokauppatilausten palautuksesi käsitellään verkkokaupan maksutapojen kautta alkuperäiselle maksutavalle tai halutessasi R/H lahjakortille.  

EU-maat (muut kuin Suomi) & Muut maat (Eu-alueen ulkopuoli)

Sinulla on oikeus palauttaa tilauksesi 14 päivän sisällä siitä päivästä, kun olet vastaanottanut tilauksesi. Asiakkaat, jotka ovat tilanneet tuotteet Suomen ulkopuolelle kattavat itse palautuksen lähetyskustannukset ja mahdolliset tullauskulut. Vain tuotteet, jotka ovat uusia ja käyttämättömiä tai viallisia, voidaan palauttaa.

Kun pakkaat tuotteita palautettavaksi täytä palautuslomake yhteystiedoillasi ja ilmoita palautuksen syy, jotta voimme kohdistaa palautuksen oikeaan tilaukseen. Ilmoitathan mahdollisesta palautuksesta meille sähköpostitse: info@rh-studio.fi. Liitä sähköpostiisi nimesi, tilausnumero ja paketin mahdollinen lähetystunnus.

Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, se käsitellään. Kun palautus on hyväksytty, hyvitys tehdään alkuperäiselle maksutavalle. Saat sähköpostiviestin, kun palautus on käsitelty R/H:lla ja maksutavalla, jota olet käyttänyt tilatessasi. 

PALAUTUSOSOITE:

Riiheläinen-Hernesniemi Oy
Asiakaspalautus
Laivurinkatu 39 C,
00150 Helsinki, Finland

VAIHTO

Tällä hetkellä emme tarjoa vaihto mahdollisuutta tuotteillemme. Jos tarvitset tilaamaastasi tuotteesta eri kokoon tai värin, tee uusi tilaus verkkokaupan kautta ja palauta ensin tilaamasi tuote normaalisti asiakaspalautuksena.