Hanna Riiheläinen ja Emilia Hernesniemi perustivat R/H:n vuonna 2010 Helsinkiin toimittuaan muodin ja muotoilun eri osa-alueilla. Monipuolisen ja kansainvälisen työkokemuksen kautta molemmat naiset ymmärsivät paikallisen tuotantokäytännön arvon, josta tuli yrityksen operatiivinen periaate. Kaikki R/H:n vaatteet ja asusteet on suunniteltu Suomessa ja kankaat valmistettu EU:ssa. R/H uskoo, että tämä paikallinen, vastuullinen käytäntö on hyvinvoinnin kannalta olennainen.


R/H ARVOT - NÄIDEN PERUSTEELLA TOIMIMME.

USKOLLISUUS

Uskollisuus on arvo, joka antaa meille suunnan. Olemme työskennelleet samojen ihmisten ja samojen yritysten kanssa vuosia, joidenkin kanssa jo ensimmäisestä päivästä alkaen. Haluamme luoda ja omistaa kestäviä suhteita. Saadaksemme kestäviä suhteita sinun täytyy olla luotettava ja sinun täytyy ottaa vastuu toiminnastasi. Haluamme, että ihmisillä on hyvät työolot. Yhdessäoleminen on asia, mihin pyrimme. Emme halua tuottaa mitään vain tuottamisen vuoksi. Haluamme tehdä vastuullisia ja tietoisia valintoja, kun päätämme luoda uuden vaatekappaleen tai asusteen tähän maailmaan.

LAATU

Haluamme seisoa tekojemme takana. Tämä tarkoittaa, että tuotteidemme on oltava laadukkaita. Haluamme tehdä pitkäaikaisia ja ajattomia malleja. Meillä on prosessi materiaalien ja kankaiden valintaan sekä kehitämme koko ajan mallistoamme. Vastuullisuus ja avoimuus ovat meille tärkeitä. Verkkosivumme, sosiaalinen mediamme, kuvamme, palvelumme on oltava myös laadukasta. Laatu on lähtöisin hyvästä tiimistä. Tiimi, joka auttaa toisiaan. Olemme kaikki samassa veneessä eikä R/H tiimin välillä ole kilpailua. Haluamme pitää R/H:n brändinä, olla helposti lähestyttävä.

VAPAUS

Kaikki mitä teemme tulee halusta tehdä se, mitään ei pakoteta. Meillä on vapaus tehdä rohkeita ja tunnistettavia malleja. Meillä on vapaus tehdä leikkisiä, hauskoja ja värikkäitä printtejä. Meillä on vapaus valita ihmiset, joiden kanssa työskentelemme. Otamme R/H:n vakavasti, mutta silti kaiken takana, mitä teemme, on huumori. Pidämme asiat hauskoina. Se on meille tärkeää.