Tyttöjen Talot ovat olemassa, jotta kukaan ei olisi yksin.

Joukko tyttöjä istuu pöydän äärellä Tyttöjen Talolla.

Tytt√∂jen Talojen teht√§v√§n√§ on lis√§t√§ tytt√∂jen toiveikkuutta tulevaisuutta kohtaan. Tytt√∂jen Talot ovat paikkoja 10‚Äď28-vuotiaille tyt√∂ille ja nuorille naisille, sukupuolen moninaisuus huomioiden. Tytt√∂jen Talolla voi harrastaa, viett√§√§ mielek√§st√§ vapaa-aikaa turvallisessa ymp√§rist√∂ss√§ ja saada tukea vaikeissa el√§m√§ntilanteissa.

Me R/H:lla jaamme Tyttöjen Talojen kanssa saman päämäärän. Haluamme olla mukana rakentamassa maailmaa, jossa tyttöjen ja naisten luovuus tulee entistä näkyvämmäksi. Toivomme, että saamme tuoda mahdollisimman monien tyttöjen arkeen iloa, leikkisyyttä, luovuutta, ystävyyttä ja onnistumiskokemuksia.

Joulukuusta 2023 l√§htien tilit√§mme jokaisesta R/H verkkokaupan tilauksesta 1‚ā¨ Tytt√∂jen Talolle. Rahalahjoituksemme k√§ytet√§√§n Loisto Setlementin, Helsingin ja Espoon Tytt√∂jen Talojen tarjoamiin vapaa-ajan aktiviteetteihin ja retkiin.

Arvostamme ja pidämme niitä valtavan tärkeinä, sillä kenenkään ei pitäisi jäädä vapaa-ajan aktiviteettien ulkopuolelle taloudellisten tai muiden rajoitteiden vuoksi. Mahdollisuus luoviin, yhdessä tekemisen hetkiin on arvokasta.

R/H x Tyttöjen talo illanviettoa.

Rahalahjoitusten lisäksi haluamme myös osallistua järjestön toimintaan konkreettisesti. Taloudellisen tuen lisäksi haluamme antaa tytöille ja nuorille naisille aikaamme ja läsnäoloamme. Siksi tiimimme järjestää luovan tekemisen työpajan, joissa kaikilla on mahdollista uppoutua luovaan tekemiseen. Omin käsin, silti yhdessä.

Luovuuden vaaliminen yhteisöllisessä ilmapiirissä on aina ollut oman filosofiamme ydintä. Kun omissa käsissä syntyy jotain kaunista, itsetunto vahvistuu. Pienetkin onnistumisen hetket ja kohtaamiset oman luovuuden kanssa voivat vapauttaa valtavia voimavaroja. Etenkin silloin, kun elämässä myrskyää tai on harmaata.

Merkityksellisyyden teema on aina ollut meille rakas ja tärkeä. Tänä vuonna olemme pysähtyneet pohtimaan, miten voisimme kylvää entistä enemmän hyvää ympärillemme. Yhteistyön aloittaminen Tyttöjen Talon kanssa tuntuu meille luontevalta ensimmäiseltä askeleelta. Haluamme kantaa vastuuta tyttöjen ja naisten luovuuden, yhteisöllisyyden ja hyvinvoinnin edistämisestä. Tämä olkoon ensimmäinen askeleemme. 

Tyttöjen Talo hengailua.

Maailma muuttuu pienillä, mutta merkityksellisillä teoilla. Jokainen voi luoda toivoa, iloa, positiivisuutta ja valoa. Odotamme ilolla työpajaa, yhdessä vietettyä aikaa ja yhdessä koettuja elämyksiä. Jokaisen tytön ja nuoren naisen elämänpolku on tuen ja vahvistuksen arvoinen. 

Kun saa tulla n√§hdyksi, kuulluksi ja osaksi yhteis√∂√§, tulevaisuus voi tuntua toiveikkaammalta. Sen tied√§mme, my√∂s omasta kokemuksestamme ‚Äď niin tytt√∂in√§, naisina, naisyritt√§jin√§, luovina ammattilaisina, yst√§vin√§, sisarina ja √§itein√§.

Tutustu Tyttöjen Talon toimintaan.